Vi bygger bro mellem mennesker og sundhedsvæsenet

Social Sundhed er en landsdækkende organisation, som med frivillige kræfter arbejder for at skabe større social lighed i sundhed. Alt for mange mennesker har i dag svært ved at profitere og få gavn af sundhedsvæsenet. I værste fald resulterer det i, at mennesker i sårbare og udsatte livspositioner får markant dårligere sundhed end gennemsnittet. Det er Social Sundhed sat i verden for at gøre noget konkret ved. Læs mere

Nyheder!

24.11.2023 Samarbejde med Health Aarhus Universitet

Social Sundhed og Health på Aarhus Universitet indgår et samarbejde, der vil styrke den sociale ulighed i sundhed gennem fælles fokus på uddannelse, forskning og innovation. Sammen vil vi være undersøgende på, hvordan vi fremover uddanner sundhedsfaglige studerende for at sikre større lighed i sundhed.

29.08.2023 Partnerskab med Din Sundhedsfaglige A-kasse

Et nyt partnerskab mellem Social Sundhed og Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) vil give de sundhedsfaglige studerende et stærkere afsæt for at lande godt i arbejdslivet og bidrage til mere lighed i sundhed. Partnerskabet indebærer bl.a. en fælles indsats for at rekruttere frivillige brobyggere og sætte fokus på, hvad brobyggerordningen kan give den sundhedsfaglige studerende af kompetencer og erfaring. Din Sundhedsfaglige A-kasse er landets eneste a-kasse målrettet sundhedsfaglige bachelorer og akademikere.

Til dig,
der er sundhedsfaglig
studerende

Bliv partner

Få hjælp – ring til Social Sundhed

København
Telefon 9391 2300

Aarhus
Telefon 9155 0636

Odense
Telefon 9350 7578

Aalborg, Thisted & Hjørring
Telefon 4295 4235

Herning/Midtvest
Telefon 9155 0636

Fredericia
Telefon 2567 5974

Mød en frivillig brobygger

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nationale og lokale nyheder i din indbakke.

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage nyhedsbrevet, kan du til enhver tid afmelde dig via afmeld-linket nederst i nyhedsbrevet eller skrive til kontakt@socialsundhed.org.