Bliv partner

I Social Sundhed arbejder vi for, at alle mennesker i Danmark kan få den støtte, hjælp og behandling, de har ret til og brug for i sundhedsvæsenet. Det gør vi konkret ved, at vores frivillige brobyggere følges med mennesker til aftaler og behandlinger i sundhedsvæsenet.

Samtidig tilbyder vi vores frivillige brobyggere, der alle er sundhedsfaglige studerende, et professionelt Forberedende Grundkursus, som giver dem et teoretisk ramme for arbejdet og ikke mindst kommunikative værktøjer til at være empatiske, dygtige brobyggere for mennesker, der lever i udsatte eller sårbare liv. Gennem det frivillige arbejde og Grundkurset får de studerende konkret erfaring med at møde mennesker i øjenhøjde – vigtig erfaringer som de tager med sig i deres fremtidige virke som sundhedsprofessionelle.

Dermed er vi med til at ruste og uddanne fremtidens sundhedsvæsen.

Vil I hjælpe os med at skabe større lighed i sundhed?

Vi er altid på udkig efter nye CSR-partnerskaber.

Med din organisation kan du være med til at skabe mere lighed i sundhed sammen med andre styrelser, kommuner, regioner, uddannelsessteder, fonde, virksomheder og NGO’er i Danmark. Se listen over vores nuværende partnere her.

Ønsker du med din organisation at blive partner med os, så kontakt os på info@socialsundhed.dk