Få følgeskab til foreningsliv og fællesskaber

Som noget særligt kan du i Aarhus og Aalborg få hjælp og støtte til at starte op i en aktivitet i en forening. Måske drømmer du om at bevæge dig mere, uden at vide hvor eller hvordan du kommer i gang.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette aktivitet samt at finde ud af det praktiske omkring indmeldelse og transport. Vi vil gerne følges i den første tid for at gøre opstarten så tryg som mulig for dig. Vi kunne fx følges til dans, svømning eller gåhold.

How it works

When you contact us, we'll help you find out what options are available in your local area. After this, one of our volunteers accompanies you the first few times until you are comfortable with the routine and feel safe. The volunteer meets you either at your place or at the activity in question and can be involved, to the extent that you feel comfortable with.

Contact us

Alle kan ringe til vores rådgivningstelefoner på nedenstående numre. Det gælder dig, der gerne vil gå til en aktivitet, dig, der er en pårørende eller dig, der er sundhedspersonale. Når du ringer, så snakker vi sammen om ønsker og behov. Rådgivningstelefonen sørger for at skabe kontakt mellem dig og den brobygger, som du kan følges med. Det er ikke nødvendigvis den samme brobygger hver gang, men hver gang er det en sundhedsfaglig studerende, fx en kommende fysioterapeut eller idrætsvidenskabsuddannet, der brænder for at tage med dig.

 

Læs mere om Foreningsbrobygning here.

Aarhus

Tlf. 91 55 06 36
Vi har åbent alle hverdage kl. 08:00-15:30

Aalborg

Tlf. 42 95 42 35
Vi har åbent alle hverdage kl. 08:00-15:30