Mød en frivillig brobygger

”Jeg øver mig i at være god til mennesker”

Få et indblik i medicinstuderende Peter Sebastians motivation for at være frivillig brobygger i Social Sundhed.

Vil du, ligesom Peter Sebastian, øve dig i at være god til mennesker, så bliv frivillig brobygger i Social Sundhed. Hos os står den gensidige læring i front. Vi mener det, når vi siger, at vores frivillige lærer af mennesker i en sårbar position i lige så høj grad som omvendt.

Læs mere om at blive frivillig brobygger her og kontakt os for nærmere information. Følg os også gerne på Instagram og på Facebook.

Social Sundhed er i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning/Midtvest og Fredericia – og vi har brug for dig, der fx studerer til læge, tandlæge, sosu-assistent, sygeplejerske, sundhedsvidenskaber, psykolog eller fysioterapeut.

Inden du bliver brobygger, får du en gratis, professionel uddannelse med løbende supervision i Social Sundhed. Du bliver undervist i social ulighed, kommunikation og grænsesætning. Gennem løbende supervision får du mulighed for at reflektere over din rolle og oplevelser i mødet med mennesker, der er udsatte i sundhedsvæsenet. Og ikke mindst bliver du en del af et frivilligt og engageret fællesskab i Social Sundhed, hvor alle brænder for at gøre en forskel for det enkelte menneske og for at skabe mere lighed i sundhed.

Vi kommer gerne til dit uddannelsessted og fortæller om social ulighed i sundhed

Har du og din sundhedsfaglige uddannelsesinstitution lyst til at høre mere om, hvordan vi sammen – og helt konkret – kan skabe bedre sundhed for udsatte og sårbare mennesker, så kontakt os. Vi fortæller om udfordringer og barrierer i vores fælles sundhedsvæsen, og hvorfor det netop er sundhedsfaglige studerende, der udgør Social Sundheds brobyggerkorps. For os i Social Sundhed er den gensidige læring nemlig helt central i kampen for større lighed i sundhed: Vores brobyggere hjælper ikke bare sårbare mennesker, der har brug for støtte i kontakten til sundhedsvæsenet. Hjælpen går også den anden vej, nemlig hver gang Social Sundheds brobyggere får lov til at blive inviteret med til en aftale i sundhedsvæsenet. På den måde kan brobygningen medvirke til at skabe mere kompetente sundhedsprofessionelle. Den studerende får i mødet mulighed for at møde mennesket og ikke kun patienten.