Home 9 Kommunikationspraktikant

Kommunikationspraktikant i Aarhus søges

PRAKTIKPLADS: Er du kreativ med grafisk design, hurtig på tasterne og kan du hjælpe os med at formidle vores hjertesag Social Lighed i Sundhed? Så vil vi gerne høre fra dig.

Social Sundhed søger en kommunikationspraktikant til efteråret 2022, der kan understøtte vores arbejde med at sikre større social lighed i sundhed for alle på vores digitale og sociale platforme.
Vi søger dig, der er studerende på en relevant videregående uddannelse, og som interesserer dig for sociale medier, videofremstilling, tekstredigering og formidlingsarbejde generelt. Samtidig søger vi dig, der har lyst til at prøve kræfter med en ung civilsamfundsorganisation og blive klogere på ulighed i sundhed.

Arbejdsopgaver

 • Formidling af Social Sundheds arbejde på sociale medier i tæt samarbejde med dine kollegaer på nationalt plan.
 • Fremstilling af små videoer som kan visualisere vores arbejde med ulighed i sundhed.
 • Udarbejdelse af grafisk materiale bl.a. til brug ved hvervning af frivillige i august-september.
 • Undertiden hjælp til administrative og praktiske opgaver, der understøtter den daglige drift i Social Sundhed Aarhus – herunder ledsagelser og følgeskab til mennesker der har behov for vores hjælp.

Vi tilbyder dig

 • Et praktikforløb med varierende og spændende arbejdsopgaver, som du selv er med til at forme.
 • Stor fleksibilitet og åbenhed overfor dine idéer og initiativer.
 • At få viden og praksiserfaring med hvordan man arbejder med ulighed i sundhed og frivillighed i en civilsamfundsorganisation i hastig udvikling.
 • At styrke din erfaring og evner indenfor kommunikation.
 • Mulighed for at blive en aktiv del af vores lille sekretariat med stort ansvar.

Om dig

 • Du er i gang med en relevant uddannelse og er minimum to år inde i studiet.
 • Du har erfaring med og lyst til at arbejde med lettere grafisk arbejde.
 • Du synes, at det er sjovt at arbejde med sociale medier og har en viden, som vi måske ikke har indenfor området.
 • Du har lyst til at engagere dig i en lille organisation, som kræver selvstændighed og en høj grad af ansvarsfølelse
 • Du trives med værdibaseret arbejde, hvor vi arbejder med vores fælles målsætning: at sænke barriererne til sundhedsvæsenet.

Om Social sundhed

I Social Sundhed arbejder vi hver dag på at gøre en forskel. Det gør vi ved, at sundhedsfaglige, studerende bygger bro mellem sundhedsvæsnet og mennesker, som møder begrænsninger eller udfordringer i kontakten til sundhedsvæsnet. Derved sikrer vi lige adgang til sundhedsvæsnet for alle, øger den enkeltes sundhed og uddanner morgendagens sundhedsprofessionelle i at kommunikere med og støtte mennesker, som oplever mødet med sundhedsvæsenet svært. Gensidig læring er et bærende element i Social Sundheds arbejde.

Social Sundhed er en landsdækkende organisation i rivende udvikling. I løbet af de seneste år er vi gået fra primært at være drevet af frivillige kræfter til at have flere lønnede ansatte på tværs af landet. Vi arbejder dedikeret mod vores fælles mål – at styrke ligheden i sundhed.

Dine primære arbejdsopgaver vil gå på tværs af Social Sundheds fire hovedsæder i Aarhus, København, Odense og Aalborg. Din dagligdag vil være i organisationens sekretariat, som ligger i Aarhus, og dine nærmeste kollegaer arbejder både med den lokale drift i vores hovedsæde i Aarhus og med nationale arbejdsopgaver. Du bliver en del af et lille sekretariat, hvor vi arbejder tæt sammen på tværs af ansatte, studentermedhjælpere og praktikanter – samt alle vores frivillige, sundhedsfaglige brobyggere.

Læs mere om os på socialsundhed.org.

Yderligere information

Arbejdssted: N.J. Fjordsgade 2F, 8000 Aarhus
Arbejdstid: 30 timer primært i tidsrummet 09:00-15:00
Ansøgningsfrist: 15. maj 2022

Vil du være med på holdet, så send din ansøgning inkl. CV til job@socialsundhed.org. Skriv ”Praktikplads i Aarhus” i emnefeltet.